top of page

Sa., 28. Jan.

|

Kursaal Stuttgart

МРЪСНИ ПРИКАЗКИ

Пощенска кутия за приказки най-после идва в Германия!

Anmeldung abgeschlossen
Veranstaltungen ansehen
МРЪСНИ ПРИКАЗКИ
МРЪСНИ ПРИКАЗКИ

Zeit & Ort

28. Jan. 2023, 19:00

Kursaal Stuttgart, Königsplatz 1, 70372 Stuttgart

Über die Veranstaltung

Пощенска кутия за приказки най-после идва в Германия!

След двугодишно отлагане на гостуването на литературния феномен в Германия, с радост анонсираме първата дата на четенията в Щутгарт!

Приказките, които станаха любими на цяла България, вече се срещнаха с общностите в Англия и Австрия. Ред е на Германия, която търпеливо изчака пандемията да утихне, за да се срещнем с българите на немска земя. Първата дата, на която ще посрещнем сънародниците си е 28.01.23г.

Какво да очаквате?

Подготвили сме ви два часа смях до сълзи в компанията на Прея, Камен Воденичаров, Любен Дилов, Камен Алипиев- Кедъра, Димитър Калбуров и Гери Турийска!

"Мръсни приказки" е любимото забавление на публиката ни както в родината, така и извън нея. 

"Мръсно" не е етикет, който еднозначно да залепим на едно или две неща. Днес нашите взаимоотношения, намерения, политика, ежедневните ни битки със заобикалящата ни реалност, лесно можем да определим като "мръсни". Пречупена през хумора, типичен за Пощенска кутия за приказки, Мръсната дума е огледало на нашето общество.

Едно можем да ви гарантираме- ще се смеем. Защото мисията на Кутията е чрез смеха да посочва нелепите проблеми на съвремието. Смехът ни прави по-силни, по-смирени и ни дава яснота кое си струва да бъде изстрадано.

Всяка наша среща с българските общности в Европа значи за нас много! Очакваме ви с нетърпение, за да споделим емоция, както само ние си можем 

Diese Veranstaltung teilen

bottom of page