top of page

Mo., 19. Sept.

|

Frankfurt am Main - Saalbau Titus Forum

Отчаяни Съпрузи - Frankfurt

Бойко Кръстанов, Даниел Пеев и Явор Бахаров са „Отчаяни съпрузи“. Тримата разказват за успехите или по-скоро неуспехите в любовния си живот. Първият тъкмо е бил зарязан с писмо, вторият си е намерил нова приятелка, а третият е със своята от 10 години.

Anmeldung abgeschlossen
Veranstaltungen ansehen
Отчаяни Съпрузи - Frankfurt
Отчаяни Съпрузи - Frankfurt

Zeit & Ort

19. Sept. 2022, 19:30

Frankfurt am Main - Saalbau Titus Forum, Walter-Möller-Platz 2, 60439 Frankfurt am Main, Germany

Über die Veranstaltung

"Отчаяни съпрузи" във Франкфурт

Участват: Бойко Кръстанов, Явор Бахаров, Даниел Пеев и Димитър Захариев

След като Бойко получава писмо, в което приятелката му го информира, че го напуска, единствената идея, която му хрумва е да призове на помощ двамата си най-добри приятели Явор и Дънди, за да намерят начин той да си я върне. Естествено, нищо не върви по план, докато тримата „отчаяни съпрузи“ изобилстват с прозрения по „тънката“ част и обсъждат особеностите в живота по двойки… Нестандартна комедия за трудностите на „силния“ пол, който трябва да приеме предизвикателствата, поставени му от жените и от обвързването, умело представена от трима развихрящи се в хумора си актьори. Хит, който вече две години не слиза от комедийния афиш и нарушава всички кодове в жанра! от Алекси Макар, Жером Даран и Стефан Мюра

режисьор: Васил Дуев

превод: Снежина Русенова-Здравкова Представлението не е подходящо за лица под 16 години Art Theater Berlin кани всички приятели на българската култура във Франкфурт и околностите на Франкфурт, на театралната постановка "Отчаяни съпрузи" в Saalbau Titus-Forum на адрес Walter-Möller-Platz 2, 60439 Frankfurt am Main на 19.09.2022 г. от 19:30 ч. Билети могат да бъдат закупени предварително чрез Eventim или на вечерна каса.

Diese Veranstaltung teilen

bottom of page